Başkan’ın Mesajı

İstanbul Şoförler Esnaf Odası Başkanı Cem Sert, şoför esnafına seslendiği bir mesaj yayınladı.

Degerli esnaf arkadaşlarım,

İstanbul Şoförler Esnaf Odası olarak, uzun zamandır hazırlık yaptığımız ve sürdürdüğümüz bir çalışma var, fırsat buldukça sizlerle de paylaştığımız bu projemizde hedefimiz, şoför meslek kriterlerinin belirlenerek hayata geçirilmesini sağlamak.

Mesleğimize emek harcayan, ter döken ve hakkını vererek yapan herkesin bir an önce gerçekleşmesini istedigi bu proje ile inşallah, şoförlük mesleğinin itibar erozyonuna uğramasına neden olan yanlışlıklar ortadan kalkacak.

Evimizi, yuvamızı, çoluk çocuğumuzu geçindirdiğimiz bu güzel mesleği, hakettiği noktalara taşımayı onurlu bir görev biliyor, bu uğurda her türlü girişimde bulunmaya devam ediyoruz. Hiç kuşku yok ki, bu konuda en büyük desteği siz gerçek şoför esnafından, mesleğimizi zirveye taşımak isteyen büyük camiamızdan alıyoruz. Bu vesileyle desteğiniz nedeniyle sizlere bir kez daha gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.

Degerli esnaf arkadaşlarım,

İstanbul gibi dünyanın sayılı metropol kentlerinden birinde, geceli gündüzlü yoğun bir çalışma temposuyla vatandaşlarımıza hizmet sunan sizlerle daima gurur duydugumuzu biliniz.

Hepinize, bereket, bol kazanç, sağlık ve esenlik diliyorum.

Allah’a emanet olunuz!